Originele opleidingen voor alle leerkrachten

Originele opleidingen voor alle leerkrachten 2018-09-17T12:28:13+00:00

ESERO Belgium ondersteunt Belgische leerkrachten.

Het doel van ESERO Belgium is om leerkrachten uit het basis- en het secundair onderwijs te ondersteunen op het vlak van wetenschappen, wiskunde en technologie. ESERO organiseert regelmatig opleidingen in het Nederlands, het Frans en het Duits en dat in de drie taalgemeenschappen in België. Het globaal doel van de opleidingen is om u verder laten ontwikkelen binnen uw vakgebied en om nieuwe ideeën op te doen voor activiteiten en lesmateriaal.

Tijdens deze opleidingen komen vooral de vakken wetenschappen en technologie aan bod. U ontdekt ook hoe u de ruimte kunt inzetten als context om de vakken van uw schoolprogramma te onderwijzen. Zo leert u nieuwe manieren kennen om uw leerlingen te motiveren, hen zoveel mogelijk te betrekken in het lesprogramma en het universum rondom hen te laten verkennen.

Hieronder vindt u de kalender met de verschillende opleidingen die voorzien zijn. U vindt er ook meer inhoudelijke informatie over de opleidingen en de inschrijvingsprocedure. Tot zeer snel, op één van de ESERO opleidingen!

Blijf op de hoogte over de datum van onze volgende opleiding voor leerkrachten…
Jaarlijkse bijeenkomst van de ‘Association des didacticiens en science’ op 12 september 2018.
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
 • ESERO stelt de volgende opleidingen voor:

  • concreet,
  • dynamisch,
  • origineel,
  • inspirerend,
  • aangepast aan uw niveau,
  • aangepast aan het niveau van uw leerlingen,

Zoekt u een specifieke opleiding? Wilt u zelf onderwerpen voor opleidingen voorstellen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

ESA opleidingen

De Europese ruimteorganisatie geeft ieder jaar aan leerkrachten uit het basis- en het secundair onderwijs de kans om deel te nemen aan unieke internationale opleidingen! Hier ontdekt u wat die opleidingen precies inhouden en hoe u zich kunt inschrijven voor de opleidingen e-technology lab, Galileo Teacher Training en ESA summer and autumn teacher workshops.